Camera Deputaţilor a adoptat Legea care interzice fumatul în spaţiile publice închise

tigaraPlenul Camerei Deputaţilor a adoptat Legea care interzice fumatul în toate spaţiile publice închise şi urmează să fie transmisă preşedintelui spre promulgare.

Potrivit proiectului de Lege, se interzice complet fumatul în toate spaţiile închise, în spaţiile închise de la locul de muncă, în locurile de joacă pentru copii, unităţi sanitare, precum şi cele de învăţământ.

Deputatul PNL Horia Cristian a declarat că este momentul ca România să intre şi ea în rândul ţărilor care au limitat în mod drastic fumatul în spaţiile publice.

Fiecare cetăţean are dreptul la sănătate şi cred că atunci când lucrăm aici, în Parlament, şi cei care suntem nefumători avem dreptul la sănătate. (…) Foarte mulţi colegi nu respectă nici măcar dreptul nostru la sănătate, atunci când fumează în faţa uşii de la intrare. De asemenea, când mergem cu copiii noştri la cafenea sau să mănânce o prăjitură, copilul meu sau al dumneavoastră, al cetăţenilor, sunt puşi în pericol pentru că este obligat să inhaleze fumul de ţigară„, a spus deputatul UDMR Mate Andras.

Acest articol a fost publicat în Sanatate, Ştiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s