Directorii din Ministerul Agriculturii vor da concurs cu teste de inteligență și de management

descărcare (7)Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu a afirmat că 10 atașați agricoli vor pleca la post până la sfârşitul lunii martie, dacă ordonanța care reglementează acest lucru va intra în Guvern pentru aprobare până la finele acestui an.

El a precizat că nu este mulțumit de absorbția fondurilor europene pe sectorul agricultură și dezvoltare rurală fiindcă România riscă să piardă aproximativ 800 de milioane de euro pe programarea 2007-2013, la care se vor adăuga penalități de 300 de milioane de euro.

Totodată, şeful de la MADR a menţionat că va modifica organigrama din minister.

De asemenea, acesta a anunțat concursuri pentru posturile de director, la care vor fi susținute teste de inteligență și de management, similare cu cele care se dau la Comisia Europeană.

Într-un final, Achim Irimescu a mai subliniat că fermierii vor avea în cont, până la finele anului, banii acordați pentru despăgubirile pe secetă, iar plățile normale pe suprafață vor debuta în luna februarie.

Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s