Buget estimat pentru deszăpezirea drumurilor naţionale şi a autostrăzilor

deszapezire-420x310Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat că valoarea totală a contractelor de deszăpezire încheiate pentru iarna 2015 – 2016 se ridică la circa 223,85 milioane de lei, fără TVA.

Cea mai mare parte din reţeaua de autostrăzi şi drumuri naţionale este acoperită de contracte, cu excepţia A1 (Bucureşti – Piteşti) – Ciorogârla, A1 (Bucureşti – Piteşti) – Ioneşti şi A1 (Bucureşti – Piteşti) – Căţeasca (judeţele Ilfov, Giurgiu, Dâmboviţa, Argeş), DN 31, DN 4, DN 41, DN 41A, DN 5A (judeţele Călăraşi, Ilfov, Giurgiu), DN 56, DN 56 A, 56 D (judeţul Dolj), DN 64, DN 65C, DN 67, 67B, 67C, DN 7, DN 73C (judeţul Vâlcea).

Pe tronsoanele date se va relua procedura de licitaţie, până la încheierea contractelor activitatea fiind asigurată cu utilaje proprii şi prin redistribuire de utilaje închiriate.

Cea mai mare valoare a contractelor a fost înregistrată la DRDP Timişoara, 56,07 milioane de lei, urmată de DRDP Bucureşti, cu 54,77 milioane de lei.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Circulaţia pe drumurile publice, Ştiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s