Dezangajările pe fonduri europene s-au micşorat în România cu 90%

12-13-conturi-calcule-shutterstock-212-465x390Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, a declarat că dezangajările pe fonduri europene în România s-au micşorat cu 90%, conform datelor DG Regio.

„Pentru perioada 2014 — 2020 am adoptat toate programele operaționale pentru toate cele 28 de state membre. Am vizitat 24 de țări în acest an, încercând să rezolvăm problemele. Am încercat să reducem dezangajările de fonduri. În România, față de evaluările pe care le aveam cu un an în urmă, aceste dezangajări s-au micşorat cu 90%”, a afirmat comisarul european pentru politica regională.

Corina Crețu a participat alături de ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu, la deschiderea oficială a reuniunii grupului de comunicatori ai politicii de coeziune (grupul INFORM).

De două ori pe an, comunicatorii politicii de coeziune de la nivelul statelor membre UE se întâlnesc în cadrul grupului INFORM, coordonat de Direcția Generală pentru Politica Regională a Comisiei Europene. Reuniunea din luna decembrie de la București este cea de-a 16-a întâlnire a grupului.

Acest articol a fost publicat în Domeniul financiar - bancar, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s