Mișu Negrițoiu ales membru în Consiliul de Administrație al EIOPA

descărcareMișu Negrițoiu, președintele Autorității de Supraveghere Financiară, a fost ales, pentru un mandat de doi ani și jumătate, în poziția de membru al Consiliului de Administrație (Management Board) al Autorității Europene pentru Asigurări și Pensii Ocupaționale (EIOPA).

Decizia a fost luată în cadrul reuniunii de la Frankfurt, din data de 2 decembrie 2015, a Consiliului Supraveghetorilor EIOPA (Board of Supervisors), forul decizional al Autorității.

Reamintim că Consiliul de Administrație al EIOPA este format din președintele Autorității și șase membri (reprezentanți ai autorităților de supraveghere din Belgia, Franța, Germania, Italia, România și Slovacia) dintre cei 28 de membri ai Consiliului Supraveghetorilor EIOPA, şi propune, pentru adoptare, Consiliului Supraveghetorilor, programul de lucru anual și multi-anual al EIOPA, și aprobă și transmite către Consiliul Supraveghetorilor, pentru adoptare, estimarea de venituri și cheltuieli pentru anul financiar următor.

Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s