Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Naţionale a României

Iohannis-a-semnat-decretul-de-numire-a-noului-ambasador-roman-la-LondraCu ocazia Zilei Naționale a României, preşedintele Klaus Iohannis a declarat România trebuie să marcheze un nou început, după un an marcat de tragedii, care au arătat ce lucruri nu funcţionează în România şi care au scos la iveală o „profundă dorinţă de schimbare” căreia politicienii şi partidele trebuie să-i răspundă.

De asemenea, şeful statului a subliniat şi nevoia unui nou început în politică, asta neînsemnând să se „şteargă cu buretele” lucrurile bune care s-au făcut, ci o „înnoire”. „Idei noi, abordări şi atitudini noi, oameni noi, păstrând în acelaşi timp stabilitatea şi echilibrul sistemului politic românesc. 2016 va putea fi astfel anul în care reconstruim încrederea cetăţenilor în instituţii, în partide, dar şi în oamenii care candidează în numele lor„, a mai spus Iohannis.

Klaus Iohannis a afirmat că Ziua Naţională este un bun prilej pentru a privi şi spre viitor şi spre locul pe care România îl are în UE şi NATO.

Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Ştiri și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s