Impozitul minim în industria jocurilor de noroc este inutil

descărcare (1)Impozitul minim în industria jocurilor de noroc este inutil, din cauză că operațiunile sunt monitorizate în timp real de către autoritățile statului, de Fisc, declară operatorii de jocuri de noroc din România.

Directorul executiv al Patronatului Organizatorilor de Pariuri din România – Romanian Bookmakers menţionează că art. 18 din Codul Fiscal devine inutil dar şi se transformă în timp într-o amenințare de ordin nuclear pentru industrie în sine și în mod special pentru zona de pariuri tradiționale.

Reamintim că contribuabilii care desfășoară activități de natura barurilor de noapte, cluburilor de noapte, discotecilor, cazinourilor sau pariurilor sportive, inclusiv persoanele juridice care realizează aceste venituri în baza unui contract de asociere, și în cazul cărora impozitul pe profit datorat pentru activitățile prevăzute în acest articol este este mai mic decât 5% din veniturile respective sunt obligați la plata unui impozit de 5% aplicat acestor venituri înregistrate.

Acest articol a fost publicat în IMM, Taxe si impozite, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s