A fost pus sechestru pe un imobil şi un teren ale lui Sorin Oprescu

ccA fost pus sechestru pe un imobil şi un teren ale primarului suspendat al municipiului Bucureşti, Sorin Oprescu, dar şi pe un alt imobil al partenerei de viaţă a acestuia.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), faţă de Sorin Oprescu, aflat în arest preventiv, a fost extinsă urmărirea penală cu privire la săvârşirea, în concurs real cu infracţiunea de luare de mită, şi a infracţiunilor de spălare de bani, abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Astfel, procurorii au pus sechestru pe două proprietăţi ale primarului suspendat, până la concurenţa valorii de 1.264.531,8 lei, respectiv o cotă indiviză de 5/6 dintr-un imobil situat în Bucureşti, cu o suprafaţă totală de 244,19 mp şi pe o cotă parte indiviză ce reprezintă 101,64 mp de teren, dar şi pe un imobil aparţinând partenerei de viaţă a lui Sorin Oprescu, situat în Bucureşti, până la concurenţa valorii de 2.411.019,01 lei.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Curat murdar, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s