Tichete rezervate în cadrul programului Rabla

imagesAdministraţia Fondului pentru Mediu (AFM) care administrează programul Rabla anunţă că până în prezent peste 19.500 de tichete, din cele 25.000 puse la dispoziţia persoanelor fizice şi juridice în acest an au fost rezervate.

Reamintim că până pe 30 octombrie 2015, firmele, instituţiile şi reprezentanţii profesiilor liberale interesaţi să participe la programul Rabla pot depune dosarele de finanţare la sediul AFM.

Pentru a beneficia la programul Rabla, persoanele juridice trebuie să depună dosarul la sediul AFM, pe când persoanele fizice pot să se înscrie direct la dealer-ul auto dorit, iar tichetele sunt alocate electronic, în sistemul informatic gestionat de AFM.

Printre beneficiarii persoane juridice se regăsesc: Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), cu 120 de tichete, MAI – Direcţia Generală Logistică – 77 de tichete, Garda de Mediu – 63 de tichete – şi Senatul României – 61 de tichete.

Acest articol a fost publicat în Transporturi, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s