Semnarea unui protocol de colaborare între Consiliul Concurenței şi DNA

Act-sub-semnatura-privataConsiliul Concurenței a dat publicității un comunicat referitor la semnarea unui protocol de colaborare cu DNA.

Astfel, acordul a fost semnat de procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi şi de Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei.

Actul își propune constituirea unui cadru de cooperare care să asigure sprijinul reciproc şi schimbul de informaţii necesare în derularea investigaţiilor sau acţiunilor desfăşurate de cele două instituţii.

„Practic, în baza acestui protocol, Consiliul Concurenţei va fi informat referitor la rezultatele monitorizării comportamentului companiilor pentru depistarea practicilor anticoncurenţiale, în vederea protejării pieţei şi a intereselor cetăţenilor. Totodată, vom sesiza DNA atunci când există suspiciuni de fapte de corupţie în cazurile pe care le instrumentăm”, a afirmat Bogdan Chiriţoiu.

Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s