Oprescu rămâne în arest preventiv

Cei+trei+%C5%9Fefi+din+Poli%C5%A3ia+Bistri%C5%A3a-N%C4%83s%C4%83ud+nu+au+sc%C4%83pat+de+arestarea+preventiv%C4%83_480199Curtea de Apel Bucureşti a respins definitiv cererea primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, de înlocuire a arestului preventiv cu control judiciar sau cu arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro.

Astfel, Sorin Oprescu rămâne în arest preventiv, după ce judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis să respingă ca nefondată cererea edilului.

Avocaţii primarului suspendat au cerut instanţei să ţină cont şi de afecţiunile grave de care suferă Sorin Oprescu, arătând totodată că pentru faptele de care este acuzat, poate fi cercetat şi cu o altă măsură preventivă decât arestul.

Totuşi, procurorii au solicitat respingerea cererii de înlocuire a arestului preventiv, în condiţiile în care recent Tribunalul Bucureşti a admis prelungirea cu 30 de zile a mandatului de arestare preventivă emis în 6 septembrie pe numele lui Sorin Oprescu.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Curat murdar, Judecatori - procurori - magistrati, Ştiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s