ANPC înregistrează 100 de reclamaţii pe zi împotriva băncilor

reclamatiiAutoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a anunţat că primeşte peste 100 de reclamaţii pe zi din partea consumatorilor contra băncilor.

Preşedintele ANPC, Marius Dunca, a menţionat că băncile ar trebui să vină cu soluţii concrete pentru a reduce povara debitorilor care au probleme la rambursarea creditelor.

Scopul nostru, ca instituţie, nu este să vă amendăm ci să găsim soluţii amiabile. Avem şansa şi cu Centrul de Soluţionare Alternativă a Litigiilor. Am şi câte 100 de reclamaţii pe zi în ceea ce vă priveşte. Sunt o comunitate foarte mare, vorbesc foarte mult pe reţelele de socializare, discută, au avocaţi, au şi argumente concrete. Uitaţi-vă câte procese are numai ANPC„, a subliniat Dunca.

În opinia preşedintelui ANPC, băncile ar trebui să recâştige încrederea consumatorilor, iar acest lucru nu se poate obţine decât „cu respect faţă de consumatori”, prin deschiderea faţă de aceştia, prin contracte clare, transparente şi pe înţelesul clientului.

Acest articol a fost publicat în Domeniul financiar - bancar, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s