Tăriceanu cere modificarea legii pentru „eliminarea abuzurilor unor magistraţi”

descărcare (36)Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat că Parlamentul trebuie să modifice urgent legea pentru a elimina „abuzurile unor magistraţi”, menţionând că „nu este admisibil ca stabilitatea unui politician să atârne de declaraţiile vreunui denunţător”.

„Parlamentul trebuie să adopte măsuri legislative care să elimine neregulile şi abuzurile unor magistraţi şi interferenţa neavenită în actul de Justiţie a unor instituţii din afara autorităţii judecătoreşti”, a declarat Tăriceanu, preşedintele Senatului lansând o invitaţie către toate partidele parlamentare la negocieri pentru adoptarea unui program legislativ de urgenţă cu privire la justiţie.

În privinţa cazului primarului general Sorin Oprescu, preşedintele Senatului a declarat că ar putea găsi tot felul de nepotriviri în derularea acţiunilor DNA care au dus la arestarea preventivă a lui Sorin Oprescu.

Acest articol a fost publicat în Judecatori - procurori - magistrati, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s