Echipe de monitorizare ale CNAS vor acorda suport furnizorilor de servicii medicale

Technology and medicineFurnizorii de servicii medicale şi farmaceutice vor primi suport de la câteva echipe de monitorizare ale CNAS şi ale caselor judeţene de asigurări de sănătate.

Potrivit unui comunicat al CNAS, scopul principal al acţiunii este de îndrumare a asiguraţilor și a furnizorilor de servicii medicale și farmaceutice, și remedierea deficienţelor în acordarea serviciilor medicale acolo unde vor fi identificate.

De asemenea, în cazul în care se vor constata abateri de la legalitate, vor fi luate măsuri în funcție de gravitatea abaterii.

Cardul de sanatate este un instrument extrem de util pentru noi toti. Din economiile facute prin introducerea obligativitatii decontarii serviciilor doar prin intermediul cardului de sanatate facem inca un pas important in modernizarea sistemului de sanatate din Romania. Toti furnizorii din sistem trebuie sa inteleaga ca este obligatorie decontarea serviciilor cu cardul de sanatate si, de asemenea, noi toti, medici si pacienti, trebuie sa folosim acest instrument. Lucram impreuna cu colegii de la CNAS pentru a asigura accesul la card tuturor asiguratilor si pentru a facilita utilizarea cardului de sanatate”, a spus ministrul Sănătății, Nicolae Banicioiu, potrivit comunicatului.

Acest articol a fost publicat în Sanatate, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s