Proiect: Aprobarea de noi formulare ANAF

anafAgenția Națională de Administrare Fiscală a supus spre dezbatere publică proiectul de Ordin al preşedintelui ANAF pentru aprobarea formularului ”Decizie de impunere anuală pentru stabilirea contribuţiei de asigurări sociale de sănătate” și a formularului ”Decizie privind desființarea deciziei de impunere anuală pentru stabilirea contribuției de asigurări sociale de sănătate”.

Potrivit actului normativ, în vederea derulării în mod unitar a procesului de stabilire şi de regularizare a obligaţiilor reprezentând contribuţii de asigurări sociale de sănătate, se propun următoarele:
– modificarea corespunzătoare a formularului 630 “Decizie de impunere anuală pentru stabilirea contribuţiei de asigurări sociale de sănătate”, şi
– aprobarea modelului şi conţinutului formularului 632 “Decizie pentru desființarea deciziei de impunere anuală pentru stabilirea contribuției de asigurări sociale de sănătate”.

Acest articol a fost publicat în Formulare. Declaratii, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s