Direcția Națională Anticorupție face angajări

dna_76557400Direcția Națională Anticorupție scoate la concurs şapte posturi de procuror pentru Secţia judiciară penală în Structura centrală şi alte 56 de posturi în structurile teritoriale şi în cea centrală.

Pe 1 octombrie va avea loc primul concurs, când DNA organizează interviu pentru ocuparea a 21 de posturi în structura centrală şi alte 45 în mai multe structuri teritoriale.

Potrivit site-ului DNA, sunt scoase la concurs 3 posturi la Serviciul Teritorial Alba Iulia, două la Serviciul Teritorial Bacău, alte două la Braşov, unul la Serviciul Teritorial Cluj – Biroul Teritorial Baia Mare, patru la Serviciul Teritorial Constanța, unul la Craiova, trei la Galaţi, două la Iaşi, trei la Oradea, cinci la Piteşti, două la Ploieşti, trei la Suceava şi câte două la Târgu Mureş şi Timişoara.

Un alt interviu va fi organizat pe 6 octombrie, pentru ocuparea a şapte posturi de procuror din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Structura centrală, Secţia judiciară penală.

Interviurile vor avea loc la sediul Direcției Naționale Anticorupție din București. Selecția este deschisă tuturor procurorilor care îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 87 alin. 2 și 3 din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Cei interesaţi vor fi selecţionaţi pe bază de CV şi a unui număr de 3 – 5 lucrări reprezentative din activitatea anterioară, acestea, împreună cu cererea urmând să fie depuse la Serviciul resurse umane până la data de 25 septembrie 2015, ora 16:00.

Acest articol a fost publicat în Judecatori - procurori - magistrati, Piata muncii, Ştiri și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s