O lege a educaţiei care să îi permită sistemului să evolueze

AndronescuPreşedintele Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Senat, Ecaterina Andronescu, a declarat că împreună cu studenţii se poate concepe o lege a educaţiei care  să dea viziune sistemului.

Din punctul meu de vedere şi din prisma experienţei, dar şi a responsabilităţii pe care o am, cred că împreună putem să facem o lege care să dea viziune sistemului, să îi permită sistemului să evolueze, să îi permită sistemului să se dezvolte creativ. (…). Fiecare universitate să îşi asume propriul ei drum de evoluţie spre modernitate şi spre performanţă şi sigur că din acest punct de vedere, personal, am foarte multe aşteptări şi în acelaşi timp şi îngrijorări legate de faptul că mi-aş dori foarte mult ca această lege să reuşească în sensul în care discutăm„, a spus Andronescu.

De asemenea, Ecaterina Andronescu, a mai precizat că „sunt foarte multe alte idei care să facă o lege acceptată de sistem, care să permită sistemului să evolueze, dar cu un mare accent pe autonomia comunităţilor universitare„.

Acest articol a fost publicat în Educatie, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s