Mesajul lui Klaus Iohannis pentru studenţi

iohanisPreşedintele Klaus Iohannis spune, în mesajul transmis cu ocazia celei de-a zecea ediţii a Forumului Organizaţiilor Studenţeşti din România, că „suflul mişcării
studenţeşti autentice” a reînviat în acele momente de „criză profundă”, iar educaţia trebuie să fie un pilon al României puternice.

„Îmi doresc să rămâneți în continuare la fel de motivaţi şi implicaţi în transformările necesare, pentru ca educaţia să reprezinte în mod real un pilon solid al României puternice. Vă asigur de sprijinul meu în demersurile pentru prioritizarea acestui sector, prea des invocat şi prea puţin sprijinit pentru importanţa sa imediată şi pe termen lung.
În final, doresc să vă urez mulți ani de critică constructivă, implicare activă şi reprezentare a intereselor studenţilor români de toate vârstele”, se arată în mesaj.

Președintele Iohannis s-a mai referit la celebrarea, în curând, a o sută de ani de unitate și modernitate a statului român, precum și la faptul că România își va asuma pentru prima dată, în 2019, Președinția Consiliului European.

Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Educatie, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s