Inspectoratul General Braşov a efectuat percheziţii la persoane bănuite de înşelăciuni prin metoda „Accidentul”

descărcare (23)Inspectoratul General Braşov a informat că poliţiştii din Braşov au efectuat 8 percheziţii la persoane bănuite că ar fi obţinut 300.000 de lei prin inducerea în eroare a mai multor persoane referitor la producerea unor accidente de circulaţie în care ar fi fost implicate rude ale victimelor.

Astfel, 46 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov au efectuat 8 percheziţii, în judeţele Braşov, Vrancea şi Galaţi, la persoane bănuite de înşelăciuni prin metoda „Accidentul”.

Din cercetări s-a constatat că persoanele bănuite ar fi indus şi menţinut în eroare mai multe victime referitor la producerea unor accidente rutiere în care au fost implicate rude ale acestora. Cei în cauză au convins persoanele prejudiciate să depună bani în conturi ale unor societăţi de transfer rapid de bani sau să-i predea personal, în scopul rezolvării favorabile a situaţiei juridice a presupusului autor al accidentului.

De asemenea, activitatea infracţională ar fi fost planificată şi coordonată de persoane condamnate pentru infracţiuni grave, iar activitatea de colectare a sumelor de bani era realizată prin interpuşi – persoane defavorizate sau fără venituri.

Acest articol a fost publicat în Curat murdar, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s