Transportatorii rutieri sunt neîncrezători privitor la implementarea Master Planului de Transport

descărcare (20)Constantin Isac, vicepreşedintele UNTRR, a declarat că transportatorii rutieri se arată neîncrezători în fezabilitatea şi implementarea Master Planului de Transport, catalogat drept „o simplă poveste”, deşi este un plan ambiţios, care se întinde pe o perioadă de 15 ani.

Acesta s-a referit la inexistenţa infrastructurii în România după 25 de ani de democraţie, punctând că provincii istorice sunt condamnate la subdezvoltare pentru că nu se poate trece cu camioanele şi cu trenurile, Moldova şi Oltenia fiind „prăbuşite”.

Totodată, Isac a precizat că un camion cu activitate de transport în România, care este bine administrat, aduce în fiecare an 30.000 euro la bugetul statului din acciza pe motorină, taxe pe salarii şi alte activităţi conexe pe care le angrenează.

Vicepreşedintele UNTRR apreciază că România trebuie să profite de poziţia geografică foarte bună pe care o are, fiind localizată la jumătatea drumului dintre est şi vest, între Iordania şi Olanda.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Circulaţia pe drumurile publice și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s