Noi achiziţii la Camera Deputaţilor

camera-deputatilor-bogdan-maranCamera Deputaţilor intenţionează să cumpere, prin licitaţie deschisă, un sistem integrat de conferinţă, vot electronic, sonorizare, traducere simultană, comunicaţii audio, video şi date în sala de plen. Valoarea estimată fără TVA a acestui sistem este de 1,935,483.87 lei.

De asemenea, Camera Deputaţilor achiziţionează lucrări de retehnologizare a ascensoarelor din cadrul Palatul Parlamentului şi întocmirea documentaţiei tehnice aferente, inclusiv servicii privind reautorizarea funcţionării şi punerea în funcţiune. Valoarea estimată a lucrărilor este de 1,524,193.54 lei.

Forul legislativ cumpără şi 2.000 de carduri de acces, dar şi 1.650 de becuri led.

La rândul său, Senatul achiziţionează 5.000 de timbre securizate pentru acces auto, care sunt autocolante, cu diametrul de 25 mm, de culoare argintie, cu stema Senatului şi cu textul „ACCES” – de culoare neagră. Pe lângă aceste timbre, Senatul preconizează să facă şi alte cumpărături.

Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Ştiri și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s