Salariul nu este o problemă pentru românii care doresc să revină în ţară

descărcareÎn cadrul primei ediţie a întâlnirilor „Românii de Pretutindeni”, organizat de Departamentul pentru românii de pretutindeni din cadrul MAE, secretarul de stat în Ministerul Culturii, Bogdan Stanoevici, a declarat faptul că pentru românii care doresc să revină în ţară  salariul nu este o problemă, pentru că se poate de făcut în România mult mai multe lucruri, cu mult mai puţini bani.
Potrivit unor studii făcute de Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), 85% dintre studenţii români şi din R. Moldova care studiază în străinătate îşi doresc să revină în ţară.
Stanoevici a menționat că: „Mă consider un exemplu în sensul bun al cuvântului cu toate defectele mele pentru că, după 22 de ani de viaţă şi de activitate profesională ca actor (…) în Franţa, cu reuşite suficient de importante, am considerat că drumul meu trebuie să revină spre ţară pentru că, dacă mai am ceva de spus în această lume (…) am considerat că misiunea mea, în mod evident, va fi aici, la mine acasă, unde tot ceea ce mai am de dat va trebui să o fac şi să dau în spaţiul în care m-am născut, spaţiul în care am devenit actor”.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Piata muncii, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Salariul nu este o problemă pentru românii care doresc să revină în ţară

  1. aronpetru zice:

    Ce relatii a avut de a ajuns unde a ajuns. Poate le spune si celor de afara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s