Electrocardiograme gratuite pentru copiii

copilCentrele de Excelenţă în Cardiologie şi Radiologie Intervenţională ARES din Bucureşti a lansat o campanie „Nicio zi fără joacă“ în cadrul căruia copiii cu vârsta cuprinsă între 2-12 ani vor beneficia de electrocardiograme gratuite.

Medicul cardiolog Dan Deleanu, de la Centrul ARES a declarat că: „Opt din 1.000 de bebeluşi din Europa se nasc cu o formă de malformaţii cardiace congenitale. Lipsa screeningului neonatal obligatoriu îngreunează o diagnosticare timpurie a acestor afecţiuni. Malformaţiile congenitale cardiace pot fi diagnosticate printro simplă electrocardiogramă (EKG) şi sunt cazuri când pot fi tratate şi nonchirurgical, prin intervenţii minim invazive. Sunt foarte multe patologii care pot fi descoperite la copii printr-o investigaţie atât de simplă şi neinvazivă, cum este electrocardiograma “.

EKG-urile vor putea fi făcute la sediul unităţii medicale din strada Nicolae Caranfil, nr 85 A, în fiecare zi de miercuri, de la ora 16.00 până la ora 19.00. Programările se fac la numărul de telefon 031.9300, număr unic cu tarif normal.

Acest articol a fost publicat în Sanatate, Ştiri și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s