Deputaţii îşi vor înregistra prezenţa electronic

vot_parlament-guvern-600x3981-aufmacher-1544913-8-f2702dd8c2ba31a9c52fd1b502636e2fÎncepând de la 1 septembrie 2015, deputații își vor înregistra prezența electronic. Anunțul a fost făcut de către secretarul Camerei Deputaților, Nicolae Mircovici.

Mircovici a mai spus că prezența deputaților va fi înregistrată electronic, prin “semnătură pe desktop”, înregistrându-se şi ora în care deputatul îşi face prezenţa.

„De la 1 septemenbrie, se va introduce prin semnătură pe desktop prezenţa deputaţilor la lucrările Camerei, în aşa fel încât să se poată înregistra semnătura, ora, momentul în care realizează acest lucru. Este o modalitate, cum este şi al Parlamentul European, modernă, de a semna electronic prezenţa la lucrări, posibilitatea de a semna electonic, de a realiza constatarea prezenţei prin această semnătură realizată electronic”, a explicat Mircovici.

Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s