CCIR, implicată în absorbţia fondurilor europene pentru perioada 2014-2020

euro-fonduri_29403500Ne aflăm în faţa unei şanse pe care avem obligaţia, în faţa generaţiilor viitoare, să nu o ratăm. Comisia Europeană a alocat României 40 de miliarde de euro, pentru perioada 2014-2020, în scopul dezvoltării economice, pentru modernizarea infrastructurii şi a administrației naționale, consolidarea sistemului judiciar şi realizarea coeziunii economico-sociale. Este o şansă uriaşă, dar şi o provocare pe măsură, care vizează capacitatea administraţiei publice de a selecta şi gestiona proiecte cu impact real asupra dezvoltării ţării„, a declarat preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Românieim, Mihai Daraban.

Cu acest scop, CCIR a transmis către autorităţile statului punctele de vedere ale comunităţii de afaceri pentru stabilirea obiectivelor, priorităţilor de intervenţie şi a alocărilor financiare.

Temele principale care preocupă mediul de afaceri se leagă de calificarea forţei de muncă, de educaţie şi inovare, ca mot‎oare pentru creşterea economică.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Domeniul financiar - bancar, Ştiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s