Asociației Producătorilor de Mobilă din România solicită reducerea TVA la 20%

lemnAsociaţia Producătorilor de Mobilă din România, în numele sectorul industriei lemnului din România, care include industria mobilei și a altor produse finite din lemn, ca bunuri de folosință îndelungată, solicită reducerea TVA de la 24% la 20%, de la 1 iunie 2015, potrivit unui comunicat Asociației Producătorilor de Mobilă din România (APMR).

Asociația precizează că firmele autohtone active, înregistrate oficial, care își desfășoară activitatea în acest domeniu industrial depășesc 11.000, iar personalul angajat este de circa 100.000 salariați.

Reducerea de TVA ar constitui o «gură de oxigen» pentru clienţii români, mai ales pentru tinerii care vor să rămână în ţară, să-şi întemeieze familii şi să-şi cumpere locuinţe pe care să le amenajeze după placul lor.

APMR consideră că Noul Cod Fiscal și Noul Cod de Procedură Fiscală trebuie să fie un pachet legislativ care să contribuie la crearea unei fiscalități eficiente, responsabile, credibile, transparente și deschise în relația cu beneficiarii serviciilor sale — cetățenii și mediul de afaceri. Avem nevoie de un sistem fiscal predictibil și stabil, capabil să favorizeze și să susțină dezvoltarea socio-economică echilibrată la nivel național și local„, apreciază APMR.

Acest articol a fost publicat în Industrie, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s