Salarii mai mari pentru președinte și premier

pontaPremierul Victor Ponta a declarat că cele două coduri, fiscal și de procedură fiscală, constituie cel mai important proiect al Guvernului, de la începutul anului 2015, adăugând că după adoptarea acestora, va urma proiectul legii salarizării.

”Guvernul a reușit să finiseze cel mai importat proiect al începutului de an, Codul fiscal și de procedură fiscală. Îi rog pe colegii din Parlament să organizeze dezbateri și să fie aprobat. Noul Cod fiscal va face foarte mult bine României, va duce la crearea de locuri de muncă. După ce adoptăm codurile, în partea a doua a anului avem un alt mare proiect, legea salarizării”, a precizat premierul.

Astfel, Victor Ponta a menţionat că nu este normal ca primii oameni din stat să aibă salarii mai mici decât alți bugetari sau angajați din instituțiile militarizate.

”Trebuie să rearanjăm scara normală a valorilor. Nu e normal ca președintele, premierul, președinții Camerelor să caștige mai puțin decât cine știe ce angajat dintr-o instituție militarizată sau dintr-o instituție de stat. (…) Sunt convins că împreună cu noul ministru de Finanțe o să găsim soluțiile”, a mai spus Ponta.

Acest articol a fost publicat în Salarizare, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s