Despăgubiri acordate de Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii

lc+oleseaDirectorul general al FPVS, Sorin Greceanu, a declarat că în anul 2014 Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii (FPVS) a plătit despăgubiri de 30,34 milioane de lei, valoare apropiată de cea din 2013, din care 26,84 milioane de lei pentru vătămări corporale.

În 2013, plăţile fondului au însumat 30,27 milioane de lei, din care sumele destinate vătămărilor corporale s-au ridicat la 27,18 milioane de lei.

În ceea ce priveşte despăgubirile acordate pentru daune materiale, FPVS a plătit persoanelor în drept suma de 3,50 milioane lei în 2014, ceea ce reprezintă o pondere de 11,55% din total daune plătite.

La sfârşitul anului 2014, membrii FPVS au decis majorarea contribuţiei la fond, începând cu data de 1 ianuarie 2015, de la 1% la 2% din primele brute încasate pe segmentul RCA, măsura urmând să intre în vigoare după primirea avizului de Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Acest articol a fost publicat în Asigurare - reasigurare, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s