Tarife mai mici la RCA pentru tinerii sub 25 de ani

rca-politaMinistrul Finanţelor Publice, Darius Vâlcov, solicită conducerii Autorităţii pentru Supraveghere Financiară să reanalizeze şi să regândească sistemul de asigurări RCA pentru tinerii sub 25 de ani, pentru că majoritatea acestora nu îşi vor putea permite să plătească un RCA de peste 2.000 de lei.

De asemenea, ministrul a declarat că trebuie identificată o soluţie pentru a veni în sprijinul tinerilor şi nu împotriva lor.

Preşedintele ASF, Mişu Negriţoiu, a declarat la comisia pentru buget din Camera Deputaţilor că va reanaliza până în februarie situaţia poliţelor RCA pentru tineri, pentru a vedea de ce sunt atât de mari, iar în anul 2015 va fi o monitorizare permanentă a acestei probleme.

Acest articol a fost publicat în Circulaţia pe drumurile publice, Nedreptate, Ştiri și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Tarife mai mici la RCA pentru tinerii sub 25 de ani

  1. bănuiesc că plafonul nu este pt ca tinerii să-și permită, ci să se gîndească că un accident e foarte scump. la vîrsta asta accepți riscuri fără să te gîndești, asta e motivația. nu în favoarea tinerilor, ci în favoarea celorlalți participanți la trafic, nu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s