Verificarea tezelor de masterat şi de doctorat ale demnitarilor


macoveiEuroparlamentarul Monica Macovei solicită Ministerului Educaţiei Naţionale şi instituţiilor de învăţământ superior să verifice lucrările de masterat şi de doctorat ale demnitarilor şi să le anuleze pe cele plagiate.

Renunţarea lui Ponta la titlul de doctor ‘în plagiat’ nu şterge ruşinea României de a avea un premier plagiator şi nici nu închide subiectul titlurilor de doctor obţinute fraudulos. Solicit Ministerului Educaţiei şi instituţiilor de învăţământ superior să verifice lucrările de masterat şi de doctorat ale demnitarilor, începând cu membrii Guvernului şi ai Parlamentului, şi să le anuleze pe cele plagiate„, afirmă Monica Macovei într-un comunicat.

Premierul Victor Ponta i-a scris rectorului Universităţii Bucureşti, Mircea Dumitru, pentru a-l anunţa că renunţă la titlul de doctor în drept acordat în anul 2003. El a precizat în scrisoarea făcută publică pe pagina sa de Facebook că, după ce va părăsi viaţa politică, îşi doreşte să iniţieze un nou demers doctoral, respectând toate standardele şi cerinţele de la acel moment.

Acest articol a fost publicat în Educatie, Ştiri și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s