Doi oameni de afaceri şi doi angajaţi ai Ministerul Agriculturii, judecaţi pentru corupţie

1Doi oameni de afaceri braşoveni şi doi responsabili de controale din Ministerul Agriculturii şi din Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (OJPDRP) Braşov, reţinuţi în august de procurorii DNA, au fost trimişi în judecată, pentru fapte de corupţie cu fonduri europene.

Cei doi oameni de afaceri sunt Gheorghe Dudu şi Florin Macovei, care sunt acuzaţi de infracţiuni împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene şi dare de mită.

În acelaşi dosar vor fi judecaţi, pentru infracţiuni împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene şi luare de mită, Florin Brezeanu, însărcinat cu efectuarea controalelor din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) – Direcţia Generală Control şi Antifraudă, şi Gabriel Potcovaru, din cadrul OJPDRP Braşov.

Totodată, vor fi judecate firmele ai căror reprezentanţi legali sunt Dudu şi Macovei.

Cei patru inculpaţi au fost arestaţi preventiv la 28 august. Mai excact, cei doi angajaţi de la MADR au fost puşi sub control judiciar.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în International, Judecatori - procurori - magistrati, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s