Verificarea legalităţii candidaturii lui Victor Ponta la Curtea Constituţională

imagesCurtea Constituţională a fost sesizată de către candidatul independent la Preşedinţie Gheorghe Funar, cerând instituţiei să decidă dacă premierul Victor Ponta a încălcat Constituţia şi să verifice legalitatea candidaturii acestuia după ce preşedintele Traian Băsescu l-a acuzat că a fost ofiţer acoperit SIE.
Candidatul independent la Preşedinţia României a afirmat că demersul său este perfect legal şi că sesizarea sa a fost înregistrată, joi, la CC cu numărul 4661, și va fi analizată vineri.
„Am propus să fie acceptat şi citat ca martor preşedintele Traian Băsescu, care deţine şi probe testimoniale. În funcţie de decizia CC, premierul Victor Ponta va şti dacă mai candidează sau se retrage din competiţie şi rămâne, degeaba, numai pe buletinul de vot şi pe milioanele de afişe, bannere, cearceafuri electorale, cu care a împânzit toată ţara”, a menţionat Gheorghe Funar.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s