Tichete Rabla distribuite pentru persoane juridice

descărcarePână în prezent, au fost distribuite 2.533 din cele 3.000 de tichete destinate firmelor şi instituţiilor în programul Rabla, de către Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), aceasta în condiţiile în care ultima zi de depunere a dosarelor pentru a beneficia de program în acest an este 30 septembrie.
AFM a anunţat, joi, închiderea unei noi etape de evaluare şi validare a dosarelor depuse de persoanele juridice şi instituţiile publice în Programul Rabla 2014,  etapă în care au fost analizate 179 dosare depuse de persoane juridice şi instituţii publice. Din acestea, 81 dosare au fost acceptate pentru 196 autovehicule şi 98 dosare au fost respinse.
Lista persoanelor juridice şi a instituţiilor publice, care au fost acceptate şi respinse în program, este publicată pe site-ul AFM, la secţiunea aferentă programului.
Persoanele juridice şi instituţiile publice care au fost acceptate în program se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în Programul Rabla 2014, iar persoanele juridice şi instituţiile publice care au fost respinse au posibilitatea să depună contestaţii începând de vineri, în termen de cinci zile.
Reamintim că ultima zi de depunere a dosarelor este 30 septembrie 2014.
Printre beneficiarii selectaţi în această etapă, se numără Agenţia Naţională pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie (15 tichete), Autoritatea Feroviară Română (12 tichete) şi Administraţia de Apă Mureş (10 tichete).

Acest articol a fost publicat în Transporturi, Ştiri și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s