Suplimentarea numărului de ofiţeri şi agenţi de poliţie judiciară

download

În Monitorul Oficial al României nr. 582/2014 a fost publicată Hotărârea Executivului care prevede suplimentarea numărului de ofiţeri şi agenţi de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) cu 50 de posturi, cu încadrarea în bugetul alocat acestei instituţii. 

Hotărârea Guvernului prevede ca cele 50 de posturi vor fi distribuite între Serviciul de recuperare a creanţelor (20 ofiţeri de poliţie judiciară), Serviciul de filaj (12 ofiţeri de poliţie judiciară) şi Serviciul de investigatori sub acoperire (18 ofiţeri de poliţie judiciară).

Sumele necesare înzestrării logistice pentru noile structuri, cărora le-au prevăzut dotări corespunzătoare: un sediu separat pentru serviciul de investigatori sub acoperire, aproximativ 20 de autoturisme, tehnică de înregistrare audio-video, echipamente IT şi telefoane mobile, vor fi alocate de Ministerul Justiţiei.

Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s