Scutire de la plata impozitului pe clădiri

parc-industrialPe 24 iunie, Senatorii au adoptat o iniţiativă legislativă care prevede ca administratorii şi rezidenţii parcurilor industriale să fie scutiţi de la plata impozitului pe clădirile ce vor fi construite.

Senatorii PSD, printre care Ecaterina Andronescu, Viorel Arcaş, Ioan Chelaru, Alexandru Cordoş, Cristian Dumitrescu, Liviu Pop şi Darius Vâlcov, au iniţiat propunerea legislativă pentru modificarea Legii 186/2013 privind constituirea şi funcţionarea parcurilor industriale, publicatăăn Monitorul Oficial nr. 421 din 11 iulie 2013.

Potrivit Codului fiscal, persoanele juridice sunt obligate să plătească impozit pe construcţii de la 1 ianuarie 2014, însă construcţiile care vor face parte în viitor din parcul industrial vor fi tratate diferit faţă de cele deja existente, care vor beneficia de scutire de la plata impozitului pe clădiri potrivit Legii 186/2013.

Acest articol a fost publicat în Taxe si impozite, Ştiri și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s