Deplasări costisitoare ale Camerei Deputaţilor

camera_dep_22718500În luna martie cheltuielile cu delegaţiile Camerei Deputaţilor trimise în străinătate au fost de de 183.170 de lei, aproape dublul cheltuielilor făcute de Senat, care în luna martie a cheltuit sub 100.000 de lei

Cea mai scumpă deplasare de şase zile şi jumătate în Elveţia pentru trei deputaţi a costat peste 33.000 de lei. Deputaţii Valeriu Steriu, Cristian Roman şi Viorica Marcu au participat la cea de-a 130-a adunare a Uniunii Interparlamentare, având o delegaţie de şase zile şi jumătate.

O altă deplsare costisitoare a deputaţlor Graţiela Gavrilescu şi Miron Ignat a fost de cinci zile la New York, la sediul ONU, la reuniunea parlamentară anuală a Uniunii Interparlamentare, pentru care Camera Deputaţilor a cheltuit 18.224 de lei.

Cea de-a treia deplasare, din topul celor mai costisitoare, a fost cea de la Bruxelles a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, însoţit de doi deputaţi – Adrian Solomon şi Mihai Donţu – şi de doi consilieri parlamentari, care a costat 17.497 lei.

Tot în luna martie, au mai fost făcute delegaţii ale deputaţilor şi în Germania, Franţa, Suedia, Serbia, Italia, Malta şi Grecia.

Acest articol a fost publicat în Contabilitate, Politic, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s