Medicii vor putea lucra după program

medici

Medicii vor putea desfășura activități remunerate după terminarea orelor de program, în interiorul spitalului, și cel mai important lucru este că se dorește direcționarea banilor din coplată către medicii care își dovedesc eficiența, a declarat Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu.

Conform spuselor acestuia, veniturile vor putea să fie și în funcție de implicarea medicului, în funcție de performanța și eficiența acestuia din timpul programului.

„Îmi doresc ca veniturile să fie în funcție de implicare, în funcție de ce fac și atunci vom da posibilitatea managerului sau conducerii spitalului să fidelizeze medicii, respectiv acordarea de bonusuri. Medicul va putea rămâne în spitale și, în funcție de comportamentul din timpul orelor de program și de eficiența pe care o demonstrează la program, va putea fi motivat de către managerul de spital”, a afirmat demnitarul.

După părerea sa, coplata ar trebui să meargă direct către medicii care își dovedesc competența.

Tot el a subliniat însă că, în momentul în care se va da posibilitatea medicului să lucreze în regim de taxă după orele de program, acesta nu va mai putea merge și la spitalul privat.

Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Piata muncii, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s