Ştiaţi că 10% din ofertele imobiliare sunt proprietăţi executate silit?

146150_firstDin cauza procedurilor complicate şi riscurilor de pe această piaţă, cumpărătorii nu se îngrămădesc la licitaţii chiar dacă numărul proprietăţilor executate a ajuns la aproximativ 10% din totalul ofertei.

Potrivit datelor furnizate de către portalul imobiliare.ro, doar în portofoliul lor figurează 5.000 de anunţuri cu imobile executate silit, la nivel naţional, dintr-o ofertă generală de 50.000 de oferte de vânzare.

Totodată, preţurile la care sunt oferite aceste locuinţe sunt mai mici şi mai atractive decât cele practicate pe piaţa liberă.

Conform unui studiu realizat de portalul de anunţuri imobiliare se arată că în prezent sunt scoase la licitaţie apartamente cu 3 camere al căror preţ coboară mult sub pragul de 30.000 de euro, chiar şi în cazul proprietăţilor din Capitală.

În ciuda unei oferte consistente, această piaţă se mişcă foarte greu, este neinteresantă pentru cumpărătorii de rând şi este plină de capcane.

Acest articol a fost publicat în Locuinte - imobiliare, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s