15 ani de închisoare pentru fosta ministră a Tineretului?

judecator-mita-catuseAbuz în serviciu şi infracţiuni informatice sunt faptele pentru care fostul ministru al Tineretului şi Sportului Monica Ridzi este cercetată şi pentru care s-a cerut pedeapsă cu executare.

Astfel, dosarul în care Monica Iacob Ridzi şi alte persoane au fost deferite justiţiei pentru abuz în serviciu, fals şi infracţiuni la legea informatică, ajuns la ultimul termen, este judecat de un complet al instanţei supreme.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) cere pentru toţi inculpaţii, pedepse cu închisoare cuprinse între limitele speciale prevăzute de programele legislative. De asemenea, procurorul a cerut condamnarea fostului ministru şi pentru fapte de fals, precum şi pentru fapte prevăzute de legea informatică, precum modificarea sau completarea şi accesarea fără drept a unui sistem informatic.

În 3 mai 2011, fostul ministru al Tineretului şi Sportului şi alte 11 persoane au fost trimise în judecată în acest dosar.

Acest articol a fost publicat în Curat murdar, Drept penal, Ştiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s