Patriarhia Română amendată cu 10.000 lei

patriarhiaDin motivul depistării unor nereguli în cadrul licitaţiei privind efectuarea lucrărilor de consolidare şi restaurare a Palatului Patriarhiei, Unitatea de Coordonare şi Verificare a Achiziţiilor Publice din cadrul Ministerului Finanţelor Publice a amendat cu 10.000 lei Patriarhia Română.

Reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române consideră că amenda aplicată reprezintă o nedreptate, având un caracter abuziv şi au afirmat că au respectat prevederile legale ale deciziei, emise în urma contestării rezultatelor licitaţiei, de către Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor şi Curţii de Apel Bucureşti, conform căreia a fost desemnat executantul lucrărilor din cele 13 firme concurente, fiind pusă în aplicare, în termenul legal de 15 zile.

Patriarhia Română speră, în continuare, că lucrările de restaurare, în valoare de 64 de milioane de lei fără TVA, vor fi demarate.

Proiectul dat este finanţat de Uniunea Europeană (98 %) şi 2 % din sumă urmează a fi acoperit din contul de contabilitate al Patriarhiei.

Acest articol a fost publicat în Nedreptate, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s