Infracţiuni la CFR

cfr-logoDupă un control la CFR, Ministerul Transporturilor a sesizat DNA şi Secţia Regională de Poliţie de Transporturi Bucureşti având indicii privind săvârşirea unor infracţiuni.

În perioada ianuarie 2012 – septembrie 2013, Ministerul Transporturilor a dispus controale la CFR SA, Tarom, CFR Marfă, CFR Călători şi Societatea de Administrare Active Feroviare SAAF.

Rezultatele acţiunii de control de la CFR au fost consemnate în Raportul nr. 49627/04.11.2013. În cuprinsul acestui document au fost menţionate deficienţele de natură economică, administrativă, organizatorică, precum şi aspecte care constituie indicii privind săvârşirea unor infracţiuni.

Potrivit ministerului Transporturilor, care a acuzat conducerile companiilor feroviare CFR SA şi CFR Călători de management defectuos, managerii nu au luat măsurile necesare pentru remedierea defecţiunilor şi reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă încălcând prevederile legale.

Acest articol a fost publicat în Transporturi feroviare, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s