Verificarea online a licenţelor de transport

47518.citroenAutoritatea Rutieră Română a lansat, în colaborare cu BursaTransport, serviciul online de verificare în timp real a validităţii licenţelor eliberate pentru activităţile de transport rutier.

Serviciul este destinat creşterii securităţii transporturilor rutiere de mărfuri, verificarea licenţelor fiind o masură esenţială în contractarea unui transport.

Verificarea online a valabilităţii licenţelor este realizată în premieră europeană în România, firmele româneşti de transport fiind primele care pot oferi încredere partenerilor din ţară şi din restul Europei.

De asemenea, serviciul oferă posibilitatea verificării licenţelor de transport în interes public, a licenţelor de intermediere, dar şi verificarea copiilor conforme pentru un autovehicul, bazat pe numărul de înmatriculare al acestuia.

Prin intermediul verificării online a numerelor de înmatriculare, riscul de a se fura marfă cu numere de înmatriculare false este redus practic la zero.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Transporturi, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s