Înfiinţarea unei comisii de anchetă privind retrocedările

070422182114259204Preşedintele Traian Băsescu a apreciat pe bună dreptate ‘potrivită’ înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă cu privire la modalitatea în care s-au făcut retrocedări.

‘Vreau să am o reacţie (…) legată de ideile premierului plagiator Victor Viorel Ponta cu privire la o comisie parlamentară. Ca să rămânem în adevărul istoric – pentru că tot ce vorbeşte un plagiator care este şi şeful Guvernului este istoric, nu? -, dânsul a vorbit astăzi despre două comisii de anchetă. Nu am nimic împotrivă şi chiar cred că este potrivită prima, dar nu voi discuta despre ea’, a afirmat Băsescu, la Palatul Cotroceni.

Preşedintele declarase anterior că premierul încearcă prin propunerea cu privire la constituirea unei comisii de anchetă în cazul terenurilor achiziţionate de Ioana Băsescu să ‘reîncălzească’ ce nu i-a reuşit cu senatorul Sorin Roşca Stănescu, generând ‘un alt fals’.

Grupurile parlamentare reunite ale PSD au discutat constituirea a 2 comisii parlamentare de anchetă, această decizie urmând a fi supusă aprobării Uniunii Social Liberale şi Parlamentului.

Cele două comisii vor viza modalitatea în care s-au făcut retrocedări, respectiv modul în care instituţii ale statului şi persoane ocupând funcţii oficiale s-au implicat în activităţi private de verificare şi pentru achiziţionarea unor terenuri pentru persoane private, a declarat Victor Ponta.

Acest articol a fost publicat în Bunuri - retrocedari - exproprieri, Politic, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s