Anchetat de Comisia de cercetare a averilor

downloadAgenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 494.462 lei (circa 111.616 euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de Octavian Dascălu, în perioada exercitării funcţiei de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu (22 iunie 2008 – 31 decembrie 2011).

ANI a informat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control privind modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de Octavian Dascălu.

În dreptate cu justiţia, agenţia afirmă că Octavian Dascălu a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris – iar acesta a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Acest articol a fost publicat în Curat murdar, Politic, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s