Achiziţionarea unui sistem IT de 37,6 mil. euro

downloadMinisterul Mediului va organiza, în data de 12 decembrie, o licitaţie pentru achiziţionarea unui sistem informatic care va „asigura premisele necesare pentru creşterea absorbţiei fondurilor europene”, valoarea contractului fiind evaluată la 167,3 milioane de lei, TVA inclusă (37,6 milioane de euro).
„Scopul contractului care urmează să fie atribuit vizează implementarea unei soluţii de management integrat al Programului Operaţional Sectorial Mediu şi asigurarea premiselor necesare pentru creşterea absorbţiei fondurilor europene, prin optimizarea proceselor în toate fazele de implementare ale proiectelor”, se precizează în anunţul de participare publicat pe http://www.e-licitatie.ro.
Finanţat din fonduri europene, contractul va avea o durată de 2 ani şi presupune achiziţionarea de servicii de dezvoltare de software pentru gestionarea proiectelor, de consultanţă cu privire la gestionarea proiectelor, de introducere de date şi arhivare, dar şi pachete software şi sisteme informatice.
Garanţia de participare la licitaţie se ridică la 1,35 milioane de lei.
Ofertele pot fi depuse până la data de 25 noiembrie, iar deschiderea documentelor este programată pentru data de 12 decembrie.

Acest articol a fost publicat în IT si comunicatii, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s