TVA de 9% pentru pâine

guvernul-mentine-decizia-politica-reduce-paine-506356Premierul Victor Ponta a declarat că este decis ca Executivul să găsească resursele necesare pentru a introduce TVA de 9% pentru pâine.
Măsurile privind reducerea TVA la pâine ar putea fi adoptate prin ordonanţă simplă, după analiza rezultatelor din primul semestru.
„Pe 25 iulie, 26, 27 iulie, o să avem cifrele pe primul semestru, încasări, cheltuieli şi eu sunt foarte hotărât, am discutat şi cu ministrul de Finanţe, domnul Chiţoiu, să găsim resursele necesare pentru a introduce TVA de 9% la pâine”, a informat Victor Ponta.
„Eu consider că ambele modificări referitoare la reducerea TVA la pâine şi impozitul pe microîntreprinderi pot fi introduse, le avem în legea de abilitare. Deci Parlamentul ne-a dat voie prin ordonanţă simplă să le introducem şi le introducem în această vacanţă. (…) Am vrut să avem datele pe primul semestru destul de clar, pentru că nu vreau să luăm decizii pe care după aceea să nu le putem şi implementa“, a precizat premierul.
Acest articol a fost publicat în Taxe si impozite, Ştiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s