Vehicul electric cu două roţi

downloadO compania americană vrea să reinventeze transportul urban, dezvoltând un vehicul electric cu două roţi, în întregime acoperit, o soluţie simplă pentru evitarea traficului aglomerat al oraşelor.
Traficul poate fi diminuat prin deplasarea cu acelaşi automobil de către mai multe persoane care împărtăşesc aceleaşi interese, a explicat Daniel Kim, fondator şi CEO al Lit Motors.
Deoarece destul de puţini preferă această alternativă, Lit Motors propune o abordare diferită: micşorarea dimensiunii maşinii. Soluţia Lit Motors este vehiculul C-1, cu motor electric şi două roţi. C-1 poate atinge o viteză maximă de 160 km pe oră şi poate parcurge 320 de km până la următoarea încărcare. Vehicul atinge 100 km pe oră în mai puţin de 6 secunde.
Compania a lansat deja un prototip al C-1, cu un loc, şi o serie de calculatoare de bord care ocupă în mare partea spaţiul intern al vehiculului, însă compania lucrează la produsul final care va avea două locuri, unul în spatele celuilalt.

Acest articol a fost publicat în Circulaţia pe drumurile publice, International, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s