Campanie de informare online în România şi Spania privind drepturile şi obligaţiile lucrătorilor

descărcare (1)Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) organizează o campanie de informare, în România şi în Spania, prin intermediul site-ului proiectului european ‘Fii informat’, cu privire la serviciile oferite de serviciul public de ocupare (SPO), accesul lucrătorilor pe piaţa muncii din UE, riscurile muncii nereglementate, indemnizaţia de şomaj, formulare europene, drepturile şi obligaţiile lucrătorilor pe piaţa muncii din UE, se precizează într-un comunicat ANOFM.
Conform preşedintelui ANOFM, Cristiana Barbu, obiectivul proiectului este creşterea calităţii, eficienţei şi gradului de vizibilitate a serviciilor SPO în rândul clienţilor sau potenţialilor clienţi, cetăţeni români aflaţi în căutarea unui loc de muncă sau care desfăşoară o activitate lucrativă în Spaţiul Economic European.
Materialele informative distribuite în România şi Spania cu ocazia bursei generale a locurilor de muncă şi prin intermediul colaboratorilor din Spania, consulate, asociaţii şi reprezentanţi ai bisericii ortodoxe pot fi vizualizate pe site-ul proiectului (http://fii-informat.ro/ro/categorii-resurse/materiale-informative).
Proiectul ‘Fii informat’ este cofinanţat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial ‘Dezvoltarea Resurselor Umane’ (POSDRU) şi este implementat de către ANOFM în parteneriat transnaţional cu Asociaţia Hispano-Română din Castilla-La Mancha, Institutul de Formare Integrală S.L.U. şi Departamentul pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Economie din Castilla-La Mancha.

Acest articol a fost publicat în Piata muncii, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s