Banca Naţională a României vrea să devină angajator regional sau poate chiar internaţional

download (4)Potrivit viceguvernatorului băncii centrale Bogdan Olteanu, după introducerea unui sistem modern de evaluare şi recompensare a angajaţilor, în funcţie de performanţa acestora, Banca Naţională a României vrea să devină angajator regional sau poate chiar internaţional.
„În acest an BNR derulează un program prin care va deveni prima instituţie publică a României în care relaţia dintre angajator şi angajat va fi bazată exclusiv pe capacitate, competenţă, prestaţie”, a declarat Olteanu.
De asemenea viceguvernatorul BNR a mai adăugat că în prezent există nivele de salarizare, de evaluare şi recompensare destul de rigide, însă banca centrală va finaliza în acest an un sistem în care fiecare din cei peste 1.400 de membri ai staff-ului vor fi evaluaţi şi recunoscuţi după propria lor capacitate, având fiecare standardul, responsabilităţile şi salariul lui.

Acest articol a fost publicat în Domeniul financiar - bancar, Piata muncii, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s