Colaborări între România şi SUA în domenii precum managementul deşeurilor municipale şi conservarea biodiversităţii

descărcare (1)Domenii ca schimbările climatice, managementul integrat al deşeurilor municipale şi conservarea biodiversităţii au reprezentat temele discuţiilor purtate de ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice, Rovana Plumb, şi Michael Henney, ataşatul regional pentru Agricultură al Ambasadei SUA la Bucureşti.
Pe agenda întâlnirii celor doi oficiali s-a aflat, totodată, subiectul privind prezentarea activităţii Serviciului Agricol Extern în România, dar şi a cadrului general în care acesta îşi va desfăşura activitatea.
Totodată, ministrul Rovana Plumb a discutat cu oficialul american privitor la colaborarea dintre cele două state pe tema politicilor de mediu, în special în domenii-cheie care vizează, în primul rând, schimbările climatice, managementul integrat al deşeurilor municipale, însă şi aspecte cu privire la protejarea şi conservarea biodiversităţii.
În cadrul întâlnirii, ministrul român al Mediului a lansat, prin intermediul oficialului american, o invitaţie pentru a discuta la nivel interministerial despre viitoarea cooperare dintre cele două state în domeniul protecţiei mediului înconjurător.

Acest articol a fost publicat în Protectia mediului, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Colaborări între România şi SUA în domenii precum managementul deşeurilor municipale şi conservarea biodiversităţii

  1. paiata zice:

    Colaborarea asta eu o vad cam asa: ei arunca gunoaiele si noi le culegem si le pastram! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s